De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
I | Hotell- och restaurangverksamhet | I | |
56 | Restaurang-, catering och barverksamhet | 56 | |
56.2 | Cateringverksamhet | ||
56.21 | Cateringverksamhet vid enskilda evenemang | ||
56.210 | Cateringverksamhet vid enskilda evenemang | 56.210 |
56.210 | Cateringverksamhet vid enskilda evenemang |
Omfattar: | ||
tillhandahållande av mattjänster på basis av ett avtal med kunden, på en plats som angivits av kunden, för ett särskilt evenemang | ||
Omfattar inte: | ||
framställning av ömtåliga livsmedelsprodukter för återförsäljning, (ej frukt och bär samt grönsaker och rotfrukter) jfr 10.890 | ||
detaljhandel med ömtåliga livsmedelsprodukter, jfr huvudgrupp 47 | ||
livsmedelshandel med brett sortiment via Internet till hushåll, jfr 47.911 | ||
livsmedelshandel med enstaka varor t.ex. kryddor, nötter via Internet till hushåll, jfr 47.919 | ||
matkassar, färdigkomponerade till hushåll, via Internet, jfr 47.911 | ||
matkassar, paketering och leverans till hushåll, via Internet, jfr 47.911 | ||
matkassar, inköp, paketering och leverans till hushåll (ej beställning via Internet), jfr 47.999 |
Exempel på vad som ingår i kod 56.210 |
Catering för enstaka tillfälliga evenemang (events) | Catering, för privathushåll |
Matlagning, för privathushåll och fester, på uppdrag | Maträtter, hem och företagsluncher, tillagning |
Serveringstjänster på kontrakt för återkommande evenemang | Serveringstjänster på tillfälliga evenemang och fester |
Databasen uppdateras kontinuerligt