De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
C | Tillverkning | C | |
10 | Livsmedelsframställning | 10 | |
10.1 | Beredning och hållbarhetsbehandling av kött och köttvaror | 10.1 | |
10.2 | Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur | ||
10.3 | Beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker | ||
10.4 | Framställning av vegetabiliska och animaliska oljor och fetter | ||
10.5 | Mejerivaru- och glasstillverkning | ||
10.6 | Tillverkning av kvarnprodukter och stärkelse | 10.6 | |
10.7 | Tillverkning av bageri- och mjölprodukter | ||
10.8 | Annan livsmedelsframställning | ||
10.9 | Framställning av beredda djurfoder |
10 | Livsmedelsframställning |
Databasen uppdateras kontinuerligt