De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
C | Tillverkning | C | |
10 | Livsmedelsframställning | 10 | |
10.7 | Tillverkning av bageri- och mjölprodukter | ||
10.71 | Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk | ||
10.72 | Tillverkning av knäckebröd, kex och konserverade bakverk | ||
10.73 | Tillverkning av pastaprodukter |
107 | Tillverkning av bageri- och mjölprodukter |
Databasen uppdateras kontinuerligt