De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
I | Hotell- och restaurangverksamhet | I | |
56 | Restaurang-, catering och barverksamhet | 56 | |
56.1 | Restaurangverksamhet | 56.1 | |
56.10 | Restaurangverksamhet |
56.1 | Restaurangverksamhet |
Denna grupp omfattar erbjudande av måltidstjänster till kunder oavsett om dessa serveras vid sittande bord eller genom självservering samt oavsett om de äter de lagade måltiderna på plats, tar dem med sig eller får dem levererade. Omfattar även lagande och servering av måltider avsedda att ätas omedelbart från motordrivna fordon. |
Databasen uppdateras kontinuerligt