De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
C | Tillverkning | C | |
10 | Livsmedelsframställning | 10 | |
10.8 | Annan livsmedelsframställning | ||
10.81 | Sockertillverkning | ||
10.82 | Tillverkning av choklad, choklad- och sockerkonfektyrer | ||
10.83 | Framställning av te och kaffe | ||
10.84 | Tillverkning av senap, ketchup, kryddor och andra smaksättningsmedel | ||
10.85 | Tillverkning av lagad mat och färdigrätter | 10.85 | |
10.86 | Tillverkning av homogeniserade livsmedelspreparat inklusive dietmat | ||
10.89 | Framställning av andra livsmedel |
Databasen uppdateras kontinuerligt