www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

C Tillverkning   C  
10 Livsmedelsframställning   10  
10.8 Annan livsmedelsframställning    
10.85 Tillverkning av lagad mat och färdigrätter   10.85  
10.850 Tillverkning av lagad mat och färdigrätter 10.850   
10.85 Tillverkning av lagad mat och färdigrätter
  Denna undergrupp omfattar tillverkning av färdiga (dvs. förberedda, kryddade och lagade) måltider och rätter. Dessa rätter har bearbetats för att bevaras, t.ex. i djupfryst eller konserverad form, och är vanligen förpackade och märkta för försäljning dvs. denna undergrupp inkluderar inte beredning av livsmedel för omedelbar konsumtion, t.ex. i restauranger. För att anses vara en rätt, ska dessa livsmedel innehålla åtminstone två tydligt skilda ingredienser (utöver kryddning o.d.).

Databasen uppdateras kontinuerligt