www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

C Tillverkning   C  
10 Livsmedelsframställning   10  
10.8 Annan livsmedelsframställning    
10.81 Sockertillverkning    
10.82 Tillverkning av choklad, choklad- och sockerkonfektyrer    
10.83 Framställning av te och kaffe    
10.84 Tillverkning av senap, ketchup, kryddor och andra smaksättningsmedel    
10.85 Tillverkning av lagad mat och färdigrätter   10.85 
10.86 Tillverkning av homogeniserade livsmedelspreparat inklusive dietmat    
10.89 Framställning av andra livsmedel    
108 Annan livsmedelsframställning

Databasen uppdateras kontinuerligt