www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

C Tillverkning   C  
10 Livsmedelsframställning   10  
10.1 Beredning och hållbarhetsbehandling av kött och köttvaror 10.1    
10.11 Beredning och hållbarhetsbehandling av kreaturskött    
10.112 Styckning av kött 10.112   
10.112 Styckning av kött
  Omfattar:
    styckning av kött av nötkreatur, svin, får, hästar o.d. kreatur för framställning av färskt, kylt eller fryst kött i bitar
  Omfattar inte:
    förpackning av kött på uppdrag, jfr 82.920
 
Exempel på vad som ingår i kod 10.112
Infrysning av styckat kött, styckade till mindre delar än fjärdedels kroppar Styckning, kött (ej av fjäderfäkött eller kaninkött) till mindre än fjärdedelskroppar

Till sidans topp

Databasen uppdateras kontinuerligt