www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

C Tillverkning   C  
10 Livsmedelsframställning   10  
10.1 Beredning och hållbarhetsbehandling av kött och köttvaror 10.1    
10.12 Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött    
10.120 Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött 10.120   
10.120 Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött
  Omfattar:
    slakt av fjäderfä
    framställning av färskt, kylt eller fryst kött i portioner för en person
    smältning av ätbart fjäderfäfett
  Omfattar även:
    framställning av fjädrar och dun
  Omfattar inte:
    förpackning av kött på uppdrag, jfr 82.920
 
Exempel på vad som ingår i kod 10.120
Fjäderfä, slakt Fjäderfäfett, ätbart, smältning av
Fjädrar och dun, framställning Infrysning, kyckling
Slakterier, fjäderfä (fjäderfäslakteri) Strutsslakt

Till sidans topp

Databasen uppdateras kontinuerligt