De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
C | Tillverkning | C | |
10 | Livsmedelsframställning | 10 | |
10.1 | Beredning och hållbarhetsbehandling av kött och köttvaror | 10.1 | |
10.12 | Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött | ||
10.120 | Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött | 10.120 |
10.120 | Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött |
Omfattar: | ||
slakt av fjäderfä | ||
framställning av färskt, kylt eller fryst kött i portioner för en person | ||
smältning av ätbart fjäderfäfett | ||
Omfattar även: | ||
framställning av fjädrar och dun | ||
Omfattar inte: | ||
förpackning av kött på uppdrag, jfr 82.920 |
Exempel på vad som ingår i kod 10.120 |
Fjäderfä, slakt | Fjäderfäfett, ätbart, smältning av |
Fjädrar och dun, framställning | Infrysning, kyckling |
Slakterier, fjäderfä (fjäderfäslakteri) | Strutsslakt |
Databasen uppdateras kontinuerligt