De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
C | Tillverkning | C | |
10 | Livsmedelsframställning | 10 | |
10.3 | Beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker | ||
10.31 | Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis | ||
10.310 | Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis | 10.310 |
10.310 | Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis |
Omfattar: | ||
beredning och hållbarhetsbehandling av potatis: | ||
- framställning av frysta potatisprodukter | ||
- framställning av potatismos i pulverform | ||
- framställning av potatissnacks | ||
- framställning av potatischips | ||
- tillverkning av potatismjöl och grovmalen, torkad potatis | ||
Omfattar även: | ||
industriell skalning av potatis | ||
Omfattar inte: | ||
sortering, tvättning, klassificering, paketering i samband med partihandel, jfr 46.310 |
Exempel på vad som ingår i kod 10.310 |
Industriell potatisskalning | Janssons frestelse industriell tillverkning (ej verksamhet på kaféer, restauranger i butiker eller entreprenad inom catering och centralkök) |
Kroppkakor industriell tillverkning (ej verksamhet på kaféer, restauranger i butiker eller entreprenad inom catering och centralkök) | Pommes frites, tillverkning |
Potatis, färdigkokt och fryst, tillverkning | Potatischips, tillverkning |
Potatismjöl, tillverkning | Potatismos, pulverform, tillverkning |
Potatisprodukter, tillverkning (ej potatissoppor) | Potatissallad, tillverkning, industriell |
Databasen uppdateras kontinuerligt