www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

C Tillverkning   C  
10 Livsmedelsframställning   10  
10.3 Beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker    
10.31 Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis    
10.310 Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis 10.310   
10.310 Beredning och hållbarhetsbehandling av potatis
  Omfattar:
    beredning och hållbarhetsbehandling av potatis:
    - framställning av frysta potatisprodukter
    - framställning av potatismos i pulverform
    - framställning av potatissnacks
    - framställning av potatischips
    - tillverkning av potatismjöl och grovmalen, torkad potatis
  Omfattar även:
    industriell skalning av potatis
  Omfattar inte:
    sortering, tvättning, klassificering, paketering i samband med partihandel, jfr 46.310
 
Exempel på vad som ingår i kod 10.310
Industriell potatisskalning Janssons frestelse industriell tillverkning (ej verksamhet på kaféer, restauranger i butiker eller entreprenad inom catering och centralkök)
Kroppkakor industriell tillverkning (ej verksamhet på kaféer, restauranger i butiker eller entreprenad inom catering och centralkök) Pommes frites, tillverkning
Potatis, färdigkokt och fryst, tillverkning Potatischips, tillverkning
Potatismjöl, tillverkning Potatismos, pulverform, tillverkning
Potatisprodukter, tillverkning (ej potatissoppor) Potatissallad, tillverkning, industriell

Till sidans topp

Databasen uppdateras kontinuerligt