www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

C Tillverkning   C  
10 Livsmedelsframställning   10  
10.7 Tillverkning av bageri- och mjölprodukter    
10.72 Tillverkning av knäckebröd, kex och konserverade bakverk    
10.722 Tillverkning av kex och konserverade bakverk 10.722   
10.722 Tillverkning av kex och konserverade bakverk
  Omfattar:
    tillverkning av skorpor och kex
    tillverkning av konserverade bakverk
    tillverkning av söta eller saltade snacks (kakor, smörgåskex, kringlor o.d.)
  Omfattar inte:
    tillverkning av potatissnacks, jfr 10.310
    Bake off, enbart jäsning och gräddning av bröd i varuhus eller på stormarknad, jfr 47.111
 
Exempel på vad som ingår i kod 10.722
Bageriverksamhet, industriell tillverkning av kex och konserverade bakverk Kaffebröd, konserverade, tillverkning
Kakor, konserverade, tillverkning Kex och wafers, tillverkning
Konditorivaror, konserverade, tillverkning Maränger, tillverkning
Nacho chips, tillverkning Nattvardsbröd, tillverkning
Oblat, tillverkning Pannkakor, frusna, industriell tillverkning (ej verksamhet på kaféer, restauranger i butiker eller entreprenad inom catering och centralkök)
Pepparkakor, hårda tillverkning Pepparkakor, mjuk, tillverkning
Salta pinnar (snacks), tillverkning Skorpor, tillverkning
Tacoskal och tacochips, tillverkning Wienerbröd, frysta, ogräddade, tillverkning
Våfflor, frusna, industriell tillverkning (ej i butik, på restaurang eller cateringverksamhet)

Till sidans topp

Databasen uppdateras kontinuerligt