De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
I | Hotell- och restaurangverksamhet | I | |
56 | Restaurang-, catering och barverksamhet | 56 | |
56.2 | Cateringverksamhet | ||
56.29 | Annan catering- och centralköksverksamhet | 56.29 | |
56.292 | Centralköksverksamhet för sjukhus |
56.292 | Centralköksverksamhet för sjukhus |
Exempel på vad som ingår i kod 56.292 |
Beredning och paketering av sallader för sjukhus | Beredning och paketering av smörgåsar för sjukhus |
Catering, för sjukhus | Centralköksverksamhet, för sjukhus |
Hyra ut sig själv som kock, kokerska, köksbiträde, serveringspersonal till centralköksverksamhet på sjukhus | Tillagning av färdiga maträtter för att serveras på sjukhus |
Tillagning av matlådor för sjukhus | Uthyrning av sig själv som kock, kokerska, köksbiträde, serveringspersonal till centralköksverksamhet för sjukhus |
Databasen uppdateras kontinuerligt