www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

I Hotell- och restaurangverksamhet   I  
56 Restaurang-, catering och barverksamhet   56  
56.2 Cateringverksamhet    
56.29 Annan catering- och centralköksverksamhet   56.29  
56.292 Centralköksverksamhet för sjukhus    
56.292 Centralköksverksamhet för sjukhus
 
Exempel på vad som ingår i kod 56.292
Beredning och paketering av sallader för sjukhus Beredning och paketering av smörgåsar för sjukhus
Catering, för sjukhus Centralköksverksamhet, för sjukhus
Hyra ut sig själv som kock, kokerska, köksbiträde, serveringspersonal till centralköksverksamhet på sjukhus Tillagning av färdiga maträtter för att serveras på sjukhus
Tillagning av matlådor för sjukhus Uthyrning av sig själv som kock, kokerska, köksbiträde, serveringspersonal till centralköksverksamhet för sjukhus

Till sidans topp

Databasen uppdateras kontinuerligt