De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
I | Hotell- och restaurangverksamhet | I | |
56 | Restaurang-, catering och barverksamhet | 56 | |
56.2 | Cateringverksamhet | ||
56.29 | Annan catering- och centralköksverksamhet | 56.29 | |
56.293 | Centralköksverksamhet för skolor, omsorgs- och andra institutioner |
56.293 | Centralköksverksamhet för skolor, omsorgs- och andra institutioner |
Exempel på vad som ingår i kod 56.293 |
Beredning och paketering av sallader för skolor, omsorgs och andra institutioner | Beredning och paketering av smörgåsar för skolor, omsorgs och andra institutioner |
Catering, för skolor | Centralköksverksamhet, för omsorg och institutioner |
Centralköksverksamhet, skolkök | Hyra ut sig själv som kock, kokerska, köksbiträde, serveringspersonal till centralköksverksamhet för skolor, omsorg och institutioner |
Tillagning av färdiga maträtter för att serveras på skolor, omsorgs och andra institutioner | Tillagning av matlådor för skolor, omsorgs och andra institutioner |
Tillverkning av färdiga maträtter till skolor, omsorgs och andra institutioner | Uthyrning av sig själv som kock, kokerska, köksbiträde, serveringspersonal till centralköksverksamhet för skolor, omsorg och institutioner |
Databasen uppdateras kontinuerligt