www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

I Hotell- och restaurangverksamhet   I  
56 Restaurang-, catering och barverksamhet   56  
56.2 Cateringverksamhet    
56.29 Annan catering- och centralköksverksamhet   56.29  
56.293 Centralköksverksamhet för skolor, omsorgs- och andra institutioner    
56.293 Centralköksverksamhet för skolor, omsorgs- och andra institutioner
 
Exempel på vad som ingår i kod 56.293
Beredning och paketering av sallader för skolor, omsorgs och andra institutioner Beredning och paketering av smörgåsar för skolor, omsorgs och andra institutioner
Catering, för skolor Centralköksverksamhet, för omsorg och institutioner
Centralköksverksamhet, skolkök Hyra ut sig själv som kock, kokerska, köksbiträde, serveringspersonal till centralköksverksamhet för skolor, omsorg och institutioner
Tillagning av färdiga maträtter för att serveras på skolor, omsorgs och andra institutioner Tillagning av matlådor för skolor, omsorgs och andra institutioner
Tillverkning av färdiga maträtter till skolor, omsorgs och andra institutioner Uthyrning av sig själv som kock, kokerska, köksbiträde, serveringspersonal till centralköksverksamhet för skolor, omsorg och institutioner

Till sidans topp

Databasen uppdateras kontinuerligt