De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
I | Hotell- och restaurangverksamhet | I | |
56 | Restaurang-, catering och barverksamhet | 56 | |
56.2 | Cateringverksamhet | ||
56.29 | Annan catering- och centralköksverksamhet | 56.29 | |
56.299 | Övrig cateringverksamhet | 56.299 |
56.299 | Övrig cateringverksamhet |
Omfattar: | ||
drift av matkoncessioner vid idrottsanläggningar o.d. | ||
Omfattar inte: | ||
restauranger/pizzabutiker med mat för hemkörning, jfr 56.100 |
Exempel på vad som ingår i kod 56.299 |
Catering (ej för sjukhus, skolor, transportsektorn eller tillfälliga speciella evenemang) | Catering regelbunden catering på kontrakt i t.ex. en ishall, kaffe och korv på varje hemmamatch |
Databasen uppdateras kontinuerligt