www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

I Hotell- och restaurangverksamhet   I  
56 Restaurang-, catering och barverksamhet   56  
56.2 Cateringverksamhet    
56.29 Annan catering- och centralköksverksamhet   56.29  
56.291 Drift av personalmatsalar 56.291   
56.291 Drift av personalmatsalar
  Special:
    Avser restauranger som uteslutande eller så gott som uteslutande serverar mat till personal från specifika företag eller organisationer och med inga eller enbart begränsade öppettider för allmänheten
    För övrig restaurangverksamhet, se 56.100 Restaurangverksamhet
 
Exempel på vad som ingår i kod 56.291
Beredning och paketering av sallader för personalmatsalar Beredning och paketering av smörgåsar för personalmatsalar
Maträtter, tillagning, om den serveras inom företaget Personalmatsalar, drift av
Tillagning av färdiga maträtter för att serveras på företag Tillagning av matlådor till personalmatsalar

Till sidans topp

Databasen uppdateras kontinuerligt