De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
I | Hotell- och restaurangverksamhet | I | |
56 | Restaurang-, catering och barverksamhet | 56 | |
56.2 | Cateringverksamhet | ||
56.29 | Annan catering- och centralköksverksamhet | 56.29 | |
56.291 | Drift av personalmatsalar | 56.291 |
56.291 | Drift av personalmatsalar |
Special: | ||
Avser restauranger som uteslutande eller så gott som uteslutande serverar mat till personal från specifika företag eller organisationer och med inga eller enbart begränsade öppettider för allmänheten | ||
För övrig restaurangverksamhet, se 56.100 Restaurangverksamhet |
Exempel på vad som ingår i kod 56.291 |
Beredning och paketering av sallader för personalmatsalar | Beredning och paketering av smörgåsar för personalmatsalar |
Maträtter, tillagning, om den serveras inom företaget | Personalmatsalar, drift av |
Tillagning av färdiga maträtter för att serveras på företag | Tillagning av matlådor till personalmatsalar |
Databasen uppdateras kontinuerligt