www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

I Hotell- och restaurangverksamhet   I  
56 Restaurang-, catering och barverksamhet   56  
56.2 Cateringverksamhet    
56.29 Annan catering- och centralköksverksamhet   56.29  
56.291 Drift av personalmatsalar 56.291   
56.292 Centralköksverksamhet för sjukhus    
56.293 Centralköksverksamhet för skolor, omsorgs- och andra institutioner    
56.294 Cateringverksamhet för transportsektorn    
56.299 Övrig cateringverksamhet 56.299   
56.29 Annan catering- och centralköksverksamhet
  Denna undergrupp omfattar industriell catering dvs. erbjudande av mattjänster på basis av ett avtal med kunden, för en angiven tidsperiod. Drift av matkoncessioner på idrottsanläggningar o.d. ingår också. Maten är vanligen tillagad vid en central enhet.

Databasen uppdateras kontinuerligt