De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).
Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.
SNI 2007- |
Aktivitetsrubrik |
Omfattar- |
Allmän- |
---|---|---|---|
I | Hotell- och restaurangverksamhet | I | |
56 | Restaurang-, catering och barverksamhet | 56 | |
56.2 | Cateringverksamhet | ||
56.29 | Annan catering- och centralköksverksamhet | 56.29 | |
56.291 | Drift av personalmatsalar | 56.291 | |
56.292 | Centralköksverksamhet för sjukhus | ||
56.293 | Centralköksverksamhet för skolor, omsorgs- och andra institutioner | ||
56.294 | Cateringverksamhet för transportsektorn | ||
56.299 | Övrig cateringverksamhet | 56.299 |
56.29 | Annan catering- och centralköksverksamhet |
Denna undergrupp omfattar industriell catering dvs. erbjudande av mattjänster på basis av ett avtal med kunden, för en angiven tidsperiod. Drift av matkoncessioner på idrottsanläggningar o.d. ingår också. Maten är vanligen tillagad vid en central enhet. |
Databasen uppdateras kontinuerligt